Respondenten voor online marktonderzoek

PanelClix is actief in

Actief in Nederland

Nederland

Actief in België

België

Groot en divers online panel

Groot en divers online panel

Uitgebreide en up-to-date ledenprofielen

Uitgebreide en up-to-date ledenprofielen

Geschikt voor elk gewenste steekproef

Geschikt voor elk gewenste steekproef

Diensten


Sample-only

Via het online panel van PanelClix bereik je enthousiaste respondenten die graag willen meewerken aan jouw marktonderzoek. Deze respondenten hebben zich via verschillende bronnen aangemeld bij PanelClix en kunnen zeer gericht worden benaderd (representatief en/of gestratificeerd) op basis van de kenmerken die ze zelf bij PanelClix hebben opgegeven. Hierdoor is een optimale steekproef mogelijk met een hoge respons. De online webenquête kun je zelf verzorgen.

Programmering en hosten webenquête

Stuur jouw vragenlijst op en we verzorgen voor je de online webenquête. We hebben de beschikking over een beveiligde, volledig gescheiden infrastructuur om jouw vragenlijst online te zetten.

Overige diensten

Via PanelClix kun je de beschikking krijgen over jouw eigen custom online panel, verrijkt met specifieke, voor jou essentiële, kenmerken. Ook is continu onderzoek op nieuwe respondenten of tracking op oude respondenten zeer goed mogelijk.

PanelClix kan je ook helpen met het werven van deelnemers voor communities of kwalitatieve onderzoeken. Daarnaast denken we graag met je mee over het inzetten van de meest innovatieve online marktonderzoekmethodes, zoals pixel tracking of agile onderzoeken via een app.

Onze klanten


vostradamus
kien
DVJ Insights
newcom
SKIM
Flycatcher
Team Vier
Dynata
Motivaction
Ruigrok-NetPanel
Kantar
SAMR
R2Research
Intelligence Group
Ipsos
MWM2
Consumentenbond
MR
GfK

Ons Panel


PanelClix heeft het grootste actieve panel van Nederland met circa 100.000 actieve leden, en groeit nog steeds in België. Gezien de grote omvang van het online panel, in combinatie met de uitgebreide ledenprofielen, zijn we in staat elke gewenste steekproef samen te stellen.

PanelClix is sinds 2009 gecertificeerd voor ISO 20252 (voorheen ISO 26362), de kwaliteitsnorm voor access panels. Door als panelleverancier volgens de eisen van deze norm te werken, hebben opdrachtgevers de garantie dat het online veldwerk op een hoog kwaliteitsniveau wordt uitgevoerd. Daarnaast is PanelClix een actief lid van MOA en ESOMAR.

Bekijk hier het ISO certificaat.

Kwaliteit

Toewijding van onze panelleden zien we als een belangrijke factor voor kwaliteit, waarvoor het opbouwen van sterke relaties essentieel is. Daarom hebben we in de loop van jaren een uitgekiend retentie-programma ontwikkeld dat gebaseerd is op attentie, vertrouwen en eerlijkheid. Daarnaast stimuleren wij onze leden om hun profielgegevens up-to-date te houden, zodat wij hen gerichter voor marktonderzoek kunnen uitnodigen en specialistische panels kunnen samenstellen. Om de kwaliteit van ons panel verder te waarborgen, hanteren wij verschillende procedures en maatregelen tegen diverse fraudetechnieken.

Lid van

MOA
ESOMAR

Keurmerken

Fair Data
ISO

Over PanelClix


PanelClix is sinds 1999 als online veldwerk leverancier actief in het beheren en bouwen van een online internationaal panel. We combineren onze ruime ervaring op het gebied van online veldwerk met geavanceerde technologieën om dagelijks voor een groot aantal marktonderzoekbureaus en instellingen online veldwerk uit te voeren.

We zijn online veldwerk specialisten en doen geen concessies aan de representativiteit, integriteit en kwaliteit van de data die onze leden voor jou genereren. We zijn trots op onze specialistische kennis van online veldwerk en adviseren regelmatig zeer ervaren marktonderzoekers over lengte en inhoud van vragenlijsten, beloningsstructuren en technieken om een optimale steekproef en respons te genereren.

We zijn zeer klant-georiënteerd. Elk van onze klanten stelt verschillende eisen aan zowel projectinrichting, doorlooptijden als aan uit te leveren bestanden. Zo zullen we na verloop van tijd op elkaar ingewerkt raken, met als voordeel dat online veldwerk projecten nog efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Advies Online VeldwerkAdvies Online Veldwerk

Contact

 


Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, prijsopgave of algemene informatie. Dit kan door een mail te sturen naar sales@panelclix.com of te bellen naar +31 (0)20 408 98 48.

Wil je direct een offerte aanvragen of heb je een andere vraag? Maak dan een keuze uit de onderstaande contactformulieren.

Maak minimaal 1 keuze.
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.